Трпезариска Маса 114

15,800 ден

Трпезариска Маса 114 е достапна во повеќе дезени. Има опција за продолжување за 40 см и апликацијата на плотната од стакло е понудена како опција.

Ширина: 160 + 40 см
Длабочина: 90 см
Висина: 75 см

Compare
X