Sale!

Регал Ферол

20,500 ден 15,380 ден

Регал Ферол во артисан даб и бала лак фолија е елегантен модел кој се состои од комбинација на отворени, затворени и полузастаклени полици со додаток ѕидна полица. Овој модел е модерни решение за секој современ дом

Ширина: 252 см
Длабочина: 41 см
Висина: 187 см

Достапни дезени: Артисан Даб/Бела Лак Фолија, Артисан Даб/Песок Лак Фолија

Compare