Sale!

Ѕидна Полица Умбриа ЅП

2,060 ден 1,540 ден

Ѕидна полица Умбриа ЅП, во дезен сив даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Умбриа
 
Ширина: 138 см
Длабочина: 20 см
Висина: 24 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Црна

Compare

You may also like…