Ѕидна Полица Сардиниа ЅП

2,060 ден

Ѕидна полица Сардиниа ЅП, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа
 
Ширина: 138 см
Длабочина: 21 см
Висина: 24 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Compare
X