Ѕидна Полица Молисе ЅП

2,700 ден

Ѕидна полица Молисе ЅП, во дезен артисан даб и црно стакло, е дел од колекцијата систем елементи Молисе
 
Ширина: 137 см
Длабочина: 20 см
Висина: 24 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Стакло, Артисан Даб/Бело Стакло

Compare
X