Ѕидна Полица Кент ЅП

1,350 ден

Ѕидна полица Кент ЅП, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата систем елементи Кент
 
Ширина: 120 см
Длабочина: 20 см
Висина: 22 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Compare
X