Ѕидна Полица Берт ЅП 150

1,800 ден

Ѕидна полица Берт ЅП 150, во дезен сив даб и бела лак фолија, е дел од колекцијата систем елементи Берт
 
Ширина: 150 см
Длабочина: 20 см
Висина: 22 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Compare
X