Ѕидна Полица Берт ЅП 120

1,610 ден

Ѕидна полица Берт ЅП 120, во дезен сив даб и бела лак фолија, е дел од колекцијата систем елементи Берт
 
Ширина: 120 см
Длабочина: 20 см
Висина: 22 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Compare
X