Чевларник Хуго 25 Ф

8,550 ден

Чевларник Хуго 25 Ф во дезен сив даб и фронтови во бела лак фолија

 

Димензии: 67 х 28 х 192 см

Достапни дезени: Сонома Даб/Бела Лак Фолија и Сив Даб/Бела Лак Фолија

Compare
X