Чевларник Хуго 24 Ф

7,200 ден

Чевларник Хуго 24 Ф во дезен сив даб и фронтови во бела лак фолија

 

Димензии: 67 х 28 х 156 см

Достапни дезени: Сонома Даб/Бела Лак Фолија и Сив Даб/Бела Лак Фолија

Compare
X