Чевларник Хуго 23 Ф

5,790 ден

Чевларник Хуго 23 Ф во дезен сонома даб и фронтови во бела лак фолија

 

Димензии: 67 х 28 х 119 см

Достапни дезени: Сонома Даб/Бела Лак Фолија и Сив Даб/Бела Лак Фолија

Compare
X