Француски лежај ОСКАР

Брачниот кревет ОСКАР во потполност ќе го редефинира изгледот на вашата спална соба. Овој француски лежај, е со латофлекс механизам, што обезбедува поголема удобност при спиењето, и е предвиден за поставување на душек со димензии 200х160, кој не е вклучен во цената.
 
Ширина:220 см
Длабочина:180 см
 
Достапни дезени: Голем избор на мебел штоф и еко кожа
Редовна цена: 22.800 ден.

Compare
X