Француски лежај КОМФОРТ

Францускиот лежај КОМФОРТ во потполност ќе го редефинира изгледот на вашата спална соба. Овој француски лежај, е со интергиран душек со димензии 200х160 см.
 
Ширина:215 см
Длабочина:175 см
 
Достапни дезени: Голем избор на мебел штоф и еко кожа
Редовна цена: 20.600 ден.

Compare
X