Француски лежај ВИКИ

Францускиот лежај ВИКИ во потполност ќе го редефинира изгледот на вашата спална соба. Овој француски лежај, е со интергиран душек со димензии 200х160 см.
 
Ширина:200 см
Длабочина:160 см
 
Достапни дезени: Голем избор на мебел штоф и еко кожа
Редовна цена: 16.650 ден.

Compare
X