Sale!

Трпезариска Маса 120

22,000 ден 17,600 ден

Трпезариска Маса 120 е достапна во повеќе дезени. Има опција за продолжување за 40 см.

Ширина: 160 + 40 см
Длабочина: 90 см
Висина: 75 см

Compare