Трпезариска Маса 102

14,400 ден

Трпезариска Маса 102 е достапна во повеќе дезени. Има опција за продолжување за 40 см.

Ширина: 120 + 40 см
Длабочина: 90 см
Висина: 75 см

Compare
X