Sale!

Регал Тото

15,270 ден 11,450 ден

Регал Тото, во дезен сив даб и бела, претставува компактен модел на регал за функионално и естетско уредување на дневниот простор. Симетричната композиција на отворени, затворени и стаклени полици допридонесуваат во практичноста на регалот.
 
Просторот за ТВ е 1235 x 940мм (ширина х висина).
 
Ширина: 204 см
Длабочина: 35 см
Висина: 175 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бела

Compare

You may also like…