Sale!

ТВ Полица Фортуна

8,330 ден 6,240 ден

ТВ полица Фортуна во комбинација на дезени бетон и бела лак фолија.
 
Ширина: 160 см
Длабочина: 40 см
Висина: 44 см
 
Достапни дезени: Бетон/Бела Лак Фолија, Златен Даб/Бела Лак Фолија

Compare