ТВ Полица Умбриа ТВ 140

6,450 ден

ТВ полица Умбриа 140, во дезен сив даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Умбриа
 
Ширина: 138 см
Длабочина: 40 см
Висина: 58 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Црна

Compare
X