Sale!

ТВ Полица Сардиниа ТВ 170

8,830 ден 6,620 ден

ТВ полица Сардиниа ТВ 170, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа
 
Ширина: 171 см
Длабочина: 42 см
Висина: 54 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Compare

You may also like…