Sale!

ТВ Полица Ремо

8,060 ден 6,040 ден

ТВ полица Ремо, во комбинација на дезени бетон и бела лак фолија со 3Д апликација на фронтот, со комбинација на отоворен и затворен сегмент со преграден дел, е практична ентериерска иновација која идеално се интегрира во амбиентот од вашиот дневен простор.
 
Ширина: 162 см
Длабочина: 42 см
Висина: 44 см
 
Достапни дезени: Бетон/Бела Лак Фолија, Сив Даб/Бела Лак Фолија, Златен Даб/Црна Мат Фолија

Compare