ТВ Полица Ремо 180

7,650 ден

ТВ полица Ремо, во комбинација на дезени бетон и бела лак фолија со 3Д апликација на фронтот, со комбинација на отоворен и затворен сегмент со преграден дел, е практична ентериерска иновација која идеално се интегрира во амбиентот од вашиот дневен простор.
 
Ширина: 181 см
Длабочина: 42 см
Висина: 44 см
 
Достапни дезени: Бетон/Бела Лак Фолија, Сив Даб/Бела Лак Фолија

Compare
X