ТВ Полица Рекс

5,480 ден

ТВ полица Рекс, во дезен опак бела и бела лак фолија и црна позадина, е одраз на современиот дизајн кој допридонесува естетси и фунционално во уредувањето на дневниот простор.
 
Ширина: 170 см
Длабочина: 42 см
Висина: 42 см
 
Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Compare
X