ТВ Полица Оренсе

6,300 ден

ТВ полица Оренсе, како комбинација на сив даб и црна е естетско и фунционално решение во опремувањето на дневниот простор. Вертикалната полица на три нивоа, поставена на иновативен начин, допридонесува во нејзината естетска привлечност.
 
Ширина: 186 см
Длабочина: 37 см
Висина: 138 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна, Сив Даб/Црна

Compare
X