ТВ Полица Наполи

10,880 ден11,830 ден

ТВ Полица НАПОЛИ достапна во комбинација на дезени артисан даб и бела и бела со бела сјај

Ширина: 180 см
Длабина: 44 см
Висина: 48 см

SKU: N/A Category: Tag: