ТВ Полица Кордоба

6,750 ден

ТВ полица Кордоба, во комбинација артисан даб и црн декор, која се состои од отворен и затворен сегмент со преграден дел, идеално ќе се вклопи во модерниот амбиент на вашиот дневен простор.
 
Ширина: 174 см
Длабочина: 40 см
Висина: 51 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Compare
X