Sale!

ТВ Полица Кент 120

7,600 ден 5,700 ден

ТВ полица Кент 120, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата систем елементи Кент
 
Ширина: 123 см
Длабочина: 44 см
Висина: 50 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Compare

You may also like…