ТВ Полица Кадиз

9,000 ден

ТВ полица Кадиз со фронтови во бела 3Д МДФ лак фолија со апликации е карактеристична по нејзиниот иновативен дизајн кој дополнително се истакнува со вградување на LED светилки, кои се понудени како опција.
 
Ширина: 169 см
Длабочина: 40 см
Висина: 57 см
 
Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Compare
X