Sale!

ТВ Полица Зои

8,060 ден 6,040 ден

ТВ полица Зои, во комбинација на бела и црно дрво со фронтови во бела лак фолија, со бочно поставени затворени сегменти и две отворени полици од стакло во средниот дел, идеално се вклопува во современиот дневен простор. Постои можност за поставување на LED светилки.
 
Ширина: 152 см
Длабочина: 40 см
Висина: 45 см
 
Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Compare