ТВ Полица Берт ТВ 160

8,550 ден

ТВ полица Берт ТВ 160, во дезен сив даб и бела лак фолија, е дел од колекцијата систем елементи Берт
 
Ширина: 160 см
Длабочина: 42 см
Висина: 52 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Compare
X