ТВ Полица Берт ТВ 120

6,100 ден

ТВ полица Берт ТВ 120, во дезен сив даб и бела лак фолија, е дел од колекцијата систем елементи Берт
 
Ширина: 120 см
Длабочина: 42 см
Висина: 44 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Compare
X