ТВ Полица Арктик

7,900 ден

ТВ полица Арктик, во дезен црно дрво и бела 3Д МДФ лак фолија со апликација на фронтот, е составена од отворен и затворен сегмент. Постои можност за поставување на LED светилки.
 
Ширина: 170 см
Длабочина: 42 см
Висина: 47 см
 
Достапни дезени: Црно Дрво/Бела Лак Фолија, Златен Даб/Бела Лак Фолија

Compare
X