ТВ Полица Аликанте

9,600 ден

ТВ полица Аликанте во дезен артисан даб и црно стакло, со нејзиниот распоред од отворени полици во комбинација со две фиоки со фронтови од црно стакло е модел кој естетски допридонесува во секој амбиент. Постои можност за вградување на LED светилки.

 
Ширина: 188 см
Длабочина: 40 см
Висина: 67 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Стакло

Compare
X