Sale!

ТВ Полица Алисиа

12,780 ден 9,580 ден

ТВ полица Алисиа, во дезен златен даб и фронтови во бела лак фолија, е функционално парче на мебел кој идеално се вклопува во дневниот простор. Постои можност за поставување на LED светилки.
 
Ширина: 158 см
Длабочина: 40 см
Висина: 55 см
 
Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Compare