Регал Талин

15,450 ден

Регал Талин во елегантна комбинација на дезени сив даб и графит сива , со својот практичен распоред од отворени и затворени полици и крилни делови го прават амбиентот во дневниот простор складно и фунционално организиран за секојдневно уживање.

Просторот за ТВ е 1019 x 900мм (ширина х висина).

Ширина: 233 см
Длабочина: 35 см
Висина: 185 см

Достапни дезени: Бел Даб/Сив Даб

Compare
X