Спална Соба Сардиниа

59,860 ден

Спална соба Сардиниа, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата елементи Сардиниа која вклучува гардеробер Сардиниа 220 ОГ, брачен кревет Сардиниа 160, комода Сардиниа 4Ф и две ноќни ормарчиња Сардиниа НО2Ф.

 

Димензии на гардеробер: 217 х 63 х 210 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на кревет: 178 х 212 х 94 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на комода: 92 х 42 х 95 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на ноќно ормарче: 46 х 35 х 54 см (ширина х длабина х висина)

Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

 

* Во цената не е вклучен душек

Compare
X