Спална Соба Ритмо

32,550 ден

Спална соба Ритмо, во дезен сонома даб и бела, е дел од колекцијата елементи Ритмо која вклучува ормар Ритмо 3К1О, брачен кревет Ритмо 160, комода Ритмо 3К1Ф и две ноќни ормарчиња Ритмо 2НО1Ф.

Димензии на ормар: 115 х 52 х 200 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на кревет: 164 х 203 х 85 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на комода: 115 х 35 х 81 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на ноќно ормарче: 45 х 34 х 43 см (ширина х длабина х висина)

Достапни дезени: Сонома Даб/Бела

 

* Во цената не е вклучен душек

Compare
X