Sale!

Спална Соба Лацио

77,600 ден 58,190 ден

Спална соба Лацио, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата елементи Лацио која вклучува ормар Лацио 220 ОГ, брачен кревет Канон 160, комода Лацио 2К3Ф и две ноќни ормарчиња Лацио НО1Ф.

Димензии на ормар: 217 х 63 х 210 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на кревет: 176 х 212 х 94 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на комода: 168 х 40 х 94 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на ноќно ормарче: 54 х 40 х 43 см (ширина х длабина х висина)

Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

 

* Во цената не е вклучен душек

Compare

You may also like…