Спална Соба Ксанти

72,890 ден

Спална соба Ксанти, во дезен бела со бела лак фолија на фронтовите, е дел од колекцијата елементи Ксанти која вклучува гардеробер Ксанти 270 ОГ, брачен кревет Ксанти 160, комода Ксанти 3К4Ф и две ноќни ормарчиња Ксанти НО2Ф.

 

Димензии на гардеробер: 263 х 66 х 222 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на кревет: 177 х 212 х 94 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на комода: 163 х 40 х 81 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на ноќно ормарче: 45 х 34 х 43 см (ширина х длабина х висина)

Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

 

* Во цената не е вклучен душек

Compare
X