Спална Соба Кент

52,420 ден

Спална соба Кент, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата елементи Кент која вклучува ормар Кент 4К2Ф2О, брачен кревет Кент БК 160, комода Кент 160 3К3Ф и две ноќни ормарчиња Кент НО.

Димензии на ормар: 199 х 56 х 207 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на кревет: 167 х 208 х 100 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на комода: 160 х 37 х 98 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на ноќно ормарче: 45 х 34 х 43 см (ширина х длабина х висина)

Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

 

* Во цената не е вклучен душек

Compare
X