Спална Соба Карл

62,180 ден

Спална соба Карл, во дезен бела со бела лак фолија на фронтовите и апликации од црно дрво, е дел од колекцијата елементи Карл која вклучува ормар Карл 5К1О, брачен кревет Карл 160, комода Карл 3К4Ф и две ноќни ормарчиња Карл НО2Ф.

 

Димензии на ормар: 224 х 56 х 206 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на кревет: 204 х 212 х 103 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на комода: 150 х 42 х 81 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на ноќно ормарче: 45 х 33 х 43 см (ширина х длабина х висина)

Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

 

* Во цената не е вклучен душек

Compare
X