Спална Соба Канон

62,310 ден

Спална соба Канон, во дезен сив даб со песок лак фолија на фронтовите, е дел од колекцијата елементи Канон која вклучува ормар Канон 5К1О, брачен кревет Канон 160, комода Канон 3К4Ф и две ноќни ормарчиња Канон НО2Ф.

 

Димензии на ормар: 224 х 56 х 206 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на кревет: 176 х 212 х 93 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на комода: 163 х 40 х 81 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на ноќно ормарче: 45 х 34 х 43 см (ширина х длабина х висина)

Достапни дезени: Сив Даб/Песок Лак Фолија

 

* Во цената не е вклучен душек

Compare
X