Спална Соба Етида

52,750 ден

Спална соба Етида, во дезен сив даб и црна, е дел од колекцијата елементи Етида која вклучува ормар Етида 5К3О, брачен кревет Етида 160, комода Етида 3К4Ф и две ноќни ормарчиња Етида НО2Ф.

Димензии на ормар: 224 х 57 х 209 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на кревет: 167 х 204 х 96 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на комода: 150 х 40 х 81 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на ноќно ормарче: 45 х 34 х 43 см (ширина х длабина х висина)

Достапни дезени: Сив Даб/Црна

 

* Во цената не е вклучен душек

Compare
X