Спална Соба Астор

54,650 ден

Спална соба Астор, во дезен сив даб со бела лак фолија на фронтовите, е дел од колекцијата елементи Астор која вклучува ормар Астор 4К2О, брачен кревет Астор 160, комода Етна 4Ф, огледало Астор ОГ М и две ноќни ормарчиња Астор НО1Ф.

 

Димензии на ормар: 180 х 56 х 204 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на кревет: 179 х 209 х 101 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на комода: 93 х 35 х 91 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на ноќно ормарче: 53 х 35 х 46 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на огледало: 93 х 2 х 93 см (ширина х длабина х висина)

Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

 

* Во цената не е вклучен душек

Compare
X