Регал Тото

14,800 ден

Регал ТОТО во комбинација на дезени на сив даб и бела со својот практичен распоред од отворени и затворени полици ќе допринесе за фунционално организиран дневен простор. Просторот кој е предвиден за ТВ е 123 х 94 см.

Ширина: 204 см
Длабина: 35 см
Висина: 175 см