Регал Тенденза

15,220 ден

Регал ТЕНДЕНЗА со својот практичен распоред од отворени и затворени полици ќе допринесе за фунционално организиран дневен простор.

Ширина: 180 см
Длабина: 38 см
Висина: 150 см

SKU: N/A Category: Tag: