Регал Талин

15,900 ден

Регал ТАЛИН во комбинација на дезени на сив и бел даб со својот практичен распоред од отворени и затворени полици ќе допринесе за фунционално организиран дневен простор. Просторот кој е предвиден за ТВ е 101 х 90 см.

Ширина: 233 см
Длабина: 35 см
Висина: 185 см