Регал Систем Елементи Молисе

35,600 ден

Регал Молисе е состав од повеќе елементи од колекцијата Молисе
 
Ширина: 273 см
Длабочина: 40 см
Висина: 195 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Стакло, Артисан Даб/Бело Стакло

Compare
X