Sale!

Регал Систем Елементи Берт

36,350 ден 26,170 ден

Регал Берт е состав од повеќе елементи од колекцијата Берт
 
Ширина: 310 см
Длабочина: 42 см
Висина: 190 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Compare

You may also like…