Sale!

Регал Руби

10,460 ден 7,840 ден

Регал Руби во комбинација на артисан даб и црн декор, претставува компактен регал кој допринесува за функционално и естетско уредување на дневниот простор. Се состои од асиметрично отворени полици со различни димензии и една затворена полица.
 
Просторот за ТВ е 1165х840мм (ширина х висина).
 
Ширина: 173 см
Длабочина: 33 см
Висина: 158 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна, Сив Даб/Црна

Compare

You may also like…